Roulette Strategie

Ben je op zoek naar een geschikte roulette strategie? Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van het Pivot systeem, waarbij je er vanuit gaat dat bepaalde getallen vaker vallen dan anderen. Je houdt tijdens het spelen van online roulette bij welke getallen er vallen. Zodra er voor het eerst een dubbel getal valt (tweede keer binnen 36 ronden) schrijf je dit getal op. Vervolgens zet je de komende 36 ronden in op dat getal, zoals je dat ook bij de One Hit Wonder strategie zou doen. Je hebt kans dat het getal nog een keer snel zal vallen, waardoor je kunt rekenen op een aantrekkelijke uitbetaling op basis van je inzet.

Houd er rekening mee dat je de Pivot strategie of de One Hit Wonder strategie het best kunt gebruiken in combinatie met een beperkte inzet. Je dient de inzet waarschijnlijk zo'n 30x te doen, waardoor het verstandig is om niet te hoog in te zetten. Speel je met bijvoorbeeld €3 per ronde? Dan bedraagt de uitbetaling bij winst al €108 en verdien je een prachtig bedrag.

Labouchere strategie

Een andere roulette strategie is de Labouchere strategie. Om dit systeem toe te passen maak je gebruik van een willekeurige reeks met getallen, die je stuk voor stuk weg zal spelen. Je kunt bijvoorbeeld een reeks maken zoals 1 – 3 – 3 – 4 – 5. Dit betekent dat je tijdens de eerste ronde een inzet van 6 coins zal plaatsen (1 + 5). Win je de ronde? Dan kun je de beide getallen wegstrepen en speel je de volgende ronde met 7 coins (3 + 4). Op die manier probeer je alle getallen weg te spelen.

Gebruik je deze roulette strategie en verlies je een ronde? Dan dien je de som van de buitenste getallen achter de reeks te zetten. Na verlies van de tweede ronde zet je dus een 7 achter de reeks en zet je de volgende ronde 10 coins in (3 + 7). Je speelt dit roulette systeem op de enkelvoudige kansen, zoals rood en zwart of even en oneven.

Martingale of Red Bet

Het Martingale systeem is de meest eenvoudige roulette strategie die er bestaat, aangezien je de enkelvoudige kansen kunt gebruiken. Zet bijvoorbeeld in op rood en begin met een inzet van €1. Win je de ronde? Dan begin je opnieuw en zet je opnieuw dit bedrag in. Verlies je een ronde? Dan verdubbel je de inzet, maar houd je deze vast op rood. Dit doe je totdat je een keer een ronde wint, om vervolgens weer opnieuw te beginnen.

De Red Bet roulette strategie is een variant op dit systeem. Je speelt opnieuw steeds op rood en je verdubbelt op het moment dat je verliest. Daarnaast zet je iedere ronde €1 in op zwart, wat er ook gebeurt. Op die manier is de kans groot dat je vaker een winst zal maken, waardoor je de mogelijkheid hebt om net wat sneller geld bij elkaar te spelen.

D'Alembert systeem

Het D'Alembert systeem lijkt op Martingale en Red Bet, maar werkt toch net wat anders. In dit geval zet u opnieuw in op de enkelvoudige kansen, bijvoorbeeld op alle even nummers in het spel. Verlies u een ronde? Dan verhoogt u de inzet die u doet met 1. Let op, dit is wat anders dan het verdubbelen van de inzet zoals bij Martingale of Red Bet. Wint u de ronde? Dan mag u de inzet weer met 1 verlagen. Op die manier kunt u verliezen goedmaken en het wat rustiger aan doen na een winst aan de roulettetafel.

One Hit Wonder en geheugenspel

Tenslotte kunt u een roulette strategie gebruiken door bijvoorbeeld gebruik te maken van One Hit Wonder. Dit is een erg eenvoudige strategie, aangezien u simpelweg 1 nummer kiest, om daar iedere ronde op in te zetten. U gaat er bij deze strategie vanuit dat het getal vanzelf een keer moet vallen, gemiddeld genomen iedere 36 ronden. Gebeurt dit eerder? Dan maakt u een aantrekkelijke winst.

Met het geheugenspel gebruikt u alle getallen op de tafel, behalve de laatste 3 getallen die vielen. U gaat er hiermee eigenlijk vanuit dat deze vast niet nog een keer zo snel zullen vallen, waardoor u een goede kans maakt op winst met de andere getallen.