Roulette Pro

Wil je Roulette Pro spelen, of ben je benieuwd naar de werking van dit spel? Indien je al eens roulette gespeeld hebt kun je gebruik maken van de Pro variant, op het moment dat je een hogere inzet wilt plaatsen, of wanneer je automatisch een groot aantal rondes wilt spelen. Dit is bijvoorbeeld interessant op het moment dat je de One Hit Wonder strategie wilt gebruiken, waarbij je iedere ronde inzet op een vast nummer.

Maak in ieder geval gebruik van een roulette strategie, om ervoor te zorgen dat je de inzet zo rationeel mogelijk kunt doen. Vervolgens kun je eventueel automatisch roulette spelen, bijvoorbeeld terwijl je ook een gokkast speelt, of je gebruik maakt van een ander spel. Kies voor de hoge inzet roulette om mooie prijzen te winnen, of oefen hier gratis mee om na te gaan hoe dit in z'n werk gaat.

Gebruik een roulette strategie

Wil je Roulette Pro spelen? Zoals de naam al aangeeft is dit een spel voor de meer ervaren spelers. Zorg er dus voor dat je hier eerst een keer mee oefent, of dat je van jezelf weet dat je het spel goed onder de knie hebt en je weinig risico loopt. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een roulette strategie, zoals de One Hit Wonder. In dat geval kies je een enkel getal uit, om daar de komende ronden steeds op in te blijven zetten. Je hoopt natuurlijk dat het nummer binnen de 36 ronden valt, zodat je een leuk bedrag verdient.

Ook indien je de Pivot strategie gebruikt kun je goed uit de voeten op een Roulette Pro tafel. In dat geval ga je binnen 36 ronden op zoek naar het getal dat voor het eerst dubbel valt. Daar zet je dan de komende ronden op in, met de hoop dat het getal opnieuw een keer snel zal vallen.

Automatisch roulette spelen

Dankzij Roulette Pro kun je volledig automatisch roulette spelen, eventueel aan de hand van een aantal aanvullende instellingen. Om het spel te kunnen starten is het van belang om op de roulettetafel aan te geven welk bedrag je in wilt zetten, op een bepaald cijfer of op een combinatie van nummers. Plaats je inzet en kies vervolgens voor ‘Auto' linksonder in beeld. Geef daar aan of je bijvoorbeeld 50 of 100 ronden wilt spelen, met de inzet die je zojuist hebt gedaan.

Uiteraard kun je gebruik maken van meer geavanceerde instellingen. Je hebt de mogelijkheid om aan te geven dat het automatische spel stopt na een bepaalde winst, of op het moment dat je een bepaald verlies maakt ten opzichte van het geld dat je op dat moment tot je beschikking hebt.

Hoge inzet roulette

Speel je graag Roulette Pro? Dan is het ook de moeite waard om eens te kijken naar de hoge inzet roulette spellen die er beschikbaar zijn. Je hebt dan de mogelijkheid om automatisch te spelen, maar je kunt er daarnaast voor zorgen dat je met een wat hogere limiet kunt spelen. Je kunt bijvoorbeeld meer dan €500 per ronde inzetten. De maximale inzet die je kunt doen kan oplopen tot een paar duizend euro, waardoor het mogelijk is om met een groter kapitaal te spelen en er daarmee voor te zorgen dat je tot een aantrekkelijke winst kunt komen.

Houd er aan de andere kant rekening mee dat je de risico's van Roulette Pro en hoge inzet roulette goed in dient te kunnen schatten. Zorg ervoor dat je goed weet welk spel je speelt en stel een bepaald budget in, dat je maximaal in wilt zetten wanneer het een keer tegen blijkt te zitten.

Gratis online oefenen

Heb je nog niet direct het budget beschikbaar om Roulette Pro te spelen, maar wil je wel graag een keer nagaan hoe bijvoorbeeld het automatische spel in z'n werk gaat? Dan is het verstandig om hier gewoon een keer gratis mee te oefenen. Je loopt dat nog geen risico, terwijl je wel het automatische spel kunt spelen en je na kunt gaan wat hierbij komt kijken. Stel bijvoorbeeld 100 ronden in om te spelen. Op die manier kun je bovendien ontdekken of je er met Roulette Pro in slaagt om een mooi bedrag bij elkaar te spelen.

Op deze website kun je niet alleen direct online roulette spelen maar je kan ook handleidingen lezen met bruikbare tips & trucs.